행사일정표

Event Calendar

HOMEIIFF2019행사일정표Program Schedule

전체행사일정

All events calendar

  • 얼쑤마루 대공연장

    Grand Hall

  • 얼쑤마루 소공연장

    Small Hall

  • 어울마루 국제회의장

    International Conference Hall

  • 마당놀이 야외상영장

    Outdoor Theater

36000 39600 43200 46800 50400 54000 57600 61200 64800 68400 72000 75600
[ 개막식] [ Opening Ceremony ] 19:00~19:30 A
[ 꼭두 이야기 ] [ Kokdu: A Story of Guardian Angels ] 꼭두 이야기(73min)Kokdu: A Story of Guardian Angels(73min) 19:30~20:43 A
  • 얼쑤마루 대공연장

    Grand Hall

  • 얼쑤마루 소공연장

    Small Hall

  • 어울마루 국제회의장

    International Conference Hall

  • 마당놀이 야외상영장

    Outdoor Theater

36000 39600 43200 46800 50400 54000 57600 61200 64800 68400 72000 75600
[ 축제] [ Festival ] 축제(107min) Festival(107min) 관객과의 대화 Guest Visit 11:00~12:47 A
[ 아카이브 콘텐츠 제작지원] [ Archive Project: Intangible Heritage Contents Production Support ] 관객과의 대화 Guest Visit 15:00~16:00 A
[ 광대들: 풍문조작단] [ Jesters: The Game Changers ] 광대들: 풍문조작단(108min)Jesters: The Game Changers(108min) 17:30~19:18 12
[ 2019 이수자뎐_오경희] [ 2019 이수자뎐_오경희 ] 16:00~17:00 A
[ 함녕전: 황제의 침실] [ Ham Nyeong Jeon: The Emperor’s Bedroom ] 함녕전: 황제의 침실(71min)Ham Nyeong Jeon: The Emperor’s Bedroom(71min) 19:00~20:11 A
[ 평양에서의 약속] [ Meet in Pyongyang,2012 ] 평양에서의 약속(96min)Meet in Pyongyang(96min) 10:30~12:06 12
[ 피아골] [ Piagol ] 피아골(106min)Piagol(106min) 관객과의 대화 Guest Visit 13:00~14:46 A
[ 씨받이] [ The Surrogate Womb ] 씨받이(95min)The Surrogate Womb(95min) 18:00~19:35 19
[ 불가사리] [ Pulgasari ] 불가사리(95min)Pulgasari(95min) 11:00~12:35 A
[ 발리: 천상의 울림] [ Bali: Beats of Paradise ] 발리: 천상의 울림(56min)Bali: Beats of Paradise(56min) 17:30~18:26 A
[ 샤먼 로드] [ Shaman Road ] 샤먼 로드(105min)Shaman Road(105min) 18:30~20:05 12
  • 얼쑤마루 대공연장

    Grand Hall

  • 얼쑤마루 소공연장

    Small Hall

  • 어울마루 국제회의장

    International Conference Hall

  • 마당놀이 야외상영장

    Outdoor Theater

36000 39600 43200 46800 50400 54000 57600 61200 64800 68400 72000 75600
[ 폐막식 & 시상식] [ Closing & Awards Ceremony ] 17:00~17:30 A
[ 청춘의 십자로] [ (영문) Turning point of the youngsters ] 청춘의 십자로(80min)Turning point of the youngsters(80min) 17:30~18:50 A
[ 려행] [ Ryeohaeng ] 려행(86min)Ryeohaeng (86min) 관객과의 대화 Guest Visit 11:00~12:26 12
[ 이타미 준의 바다] [ The Sea of Itami Jun ] 이타미 준의 바다(112min)The Sea of Itami Jun(112min) 관객과의 대화 Guest Visit 13:30~15:16 A
[ 블루노트 레코드] [ Blue Note Records: Beyond the Notes ] 블루노트 레코드(86min)Blue Note Records: Beyond the Notes(86min) 관객과의 대화 Guest Visit 10:30~12:30 A
[ 춘향뎐] [ ChunHyang ] 춘향뎐(136min)ChunHyang(136min) 13:00~15:16 12